Apa apa aje... :)

 photo bismillah_zpse3a79df3.gif


Salam semua...selamat pagi, masih ada yg ke sini baca scerita ibu ke? Alaaa tak kesah lah yang penting kehidupan blog ini perlu diteruskan hihihi. Dah lama ibu tak aplod menu, hari ni rasa cam nak up story menu lak. Semalam ibu cooking, pastu ibu ambik gambar...pastu gambar tu cam cantik sangat. Tak taulah ibu kalau ambik gambar makan yg ibu masak ibu rasa cam happy sangat.

Tu yang suka aplod menu...jom tengok.





Haaa gitu dia menu ibu...nilah menu biasa ibu masak tuk ayah n anak anak. Tapi menu nikurang latu lagi...ikan kering. hihihihi kalau ada ulam petai lagi sodap tuh. Kesian kat anak anak tak faham kan menu org tua. Sabarlah nak, besokkorang dah besar korang pon makan gak ikan kering ngan petai tuh. Jangan sombong ya. haha.

Nih nak aplod gambar raya siket lagi, hujung hujung raya hari tu. Ibu gi beraya rumah adik bongsu ibu...biasalah nak melawat anak susuan kesayangan ibu tu si Muhammad Rayyan. Kemain budak tuh...dah sebulan hujung hujung raya masih maintain ngan baju raya nya. aduhai anak anak...


hihihihi...kecomelan apakah ini?
sayang semua.


oKeylah ibu nak buat kerja pulak. pastu ibu nak masak...masak apa yek? daging goreng kunyit? sedap jugak kan lama tak buat tuh. bye sayang semua.... :)


kalau suka LIKE k... :D

4 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Eeiou _ berkata... Reply To This Comment

ketam sedapnyaaaaa TT__TT

Nafira usof berkata... Reply To This Comment

rajin betol ibu masak.
dari dulu sampai skrg memang rajin masak.
bertuah anak2 dan suami ibu.
heheheheh

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Eeiou _ sama la ibu pun penggemar ketam :)

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Nafira usof ada masa ibu malas jugak nak masak...nanti encik abang yang masak hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...