Anak ibu yg ke 4 :)

 photo bismillah_zpse3a79df3.gif


Salam semua...Ya Allah Ya ampun lama gila ibu tak update story kat blog ni. Hari tu ibu tgk blog ni macam dah error jer. Tak comel, ni bukak dah oke balik hehe. Kalau tengok entry yg lepaskan, ibu tgh peknen masa tu. Dah dekat dua tahun lebih kurang ibu tak apdet blog. Kira perut ibu dah lama meletop. hahaha


Baby ibu pon dah besar, skang ibu dah ada 4 orang anak. 3 lelaki 1 perempuan. Yang last anak lelaki...Muhammad Syafie Aqil Bin Abd Latif nama dia. Sekarang umur Aqil dah Setahun 1 bulan daa.....baru pandai berjalan hehehe



setahun yg lepas...berapa hari lepas melahirkan aqil
ibu bersalin lagi 2 ke 3 hari nak raya...
ni masa pagi raya hehe
rasa lain bahagia sgt masa ni...
sambut raya pastu ada baby baru hmmmm :)



sayalah aqil hehehe
masa ni usia saya baru berapa hari jer..
rambut pon tak usik lagi...
omei kan syaye? :)



ni lak gambar syaye berapa hari yg lepas...
masih comel kan? :)
semenjak dah pandai jalan ni aqil bz...
kesian kan ibu hehehehe



ingat lagi kat kak meeya yg kuat berangan tu?
kakak kami dah besar tau...
nampak tu? bukan main kakak kami pose :P



ingat lagi kat ayah aqil?
mesti dah lupa kan? hahahaha
sama tak muka kami?
mestilah sama kan...aqil kan anak bapak...
dari hujung rambut sampailah hujung kaki kami sama
aqil syg ayah love u ayah :)




nah aqil lanje lagi gambar baru...
hari hari ibu ambik gambar aqil
bertuah aqil :)



last sekali ibu bagi lips pout :P
mengharapkan masih ada lagi yg sudi dtg blog ibu n baca kisah ibu n anak4
header blog pon ibu malas nak tukar...
skill melukis dah lama ilang..
sudikan lagi dtg blog ibu n baca kisah ibu ya...
tinggalkan komen juga...inshaaAllah ibu dtg balik blog semua :)
happy blogging semuaaaa :)


P/S : rajin ibu apdet blog harini hihihi





kalau suka LIKE k... :D

5 cuties - nak komen? KELIK SINI pon boleh!!:

Prisa Rianzi berkata... Reply To This Comment

Semoga jadi anak yag shaleh/shaleha

Zasillah Ariffin berkata... Reply To This Comment

@Prisa Rianzi aamiin yarabbal alamiin. terima kasih atas doanya :)

شركة مكافحة حشرات berkata... Reply To This Comment




شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض



شركة مكافحة حشرات berkata... Reply To This Comment




شركة مكافحة حشرات براس تنورة
شركة مكافحة حشرات بسيهات
شركة مكافحة حشرات ببقيق
شركة مكافحة النمل الابيض براس تنورة
شركة مكافحة النمل الابيض بسيهات
شركة مكافحة النمل الابيض ببقيق
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة رش دفان بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة الحمام بالجبيل والقطيف

شركة مكافحة حشرات berkata... Reply To This Comment



شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء
شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالدمام

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...